Haku käynnissä englanninkielisiin tutkintoihin

Satakunnan ammattikorkeakoulun englanninkielisten koulutusohjelmien haku on alkanut. Hakuaikaa on helmikuun 12. päivään asti. Hakemukset oppilaitokseen jätetään netissä.

Englanninkielisistä aloituspaikoista 40 on Raumalla. Tutkinnon voi suorittaa International Business and Marketing Logistics -koulutusohjelmassa.

Porissa tutkintoja on kahdessa eri koulutusohjelmassa. Environmental Engineering ja Physiotherapy tarjoavat kumpikin 20 aloituspaikkaa.

Tulevaisuuden alalta, uusiutuviin energianlähteisiin keskittyvästä Environmental Engineering -koulutusohjelmasta valmistuu insinöörejä (AMK), Bachelor of Engineering. International Business and Marketing Logistics -koulutusohjelmasta valmistuu tradenomeja, Bachelor of Business Administration, jotka hallitsevat kansainvälisen liiketoiminnan ympäristön. Physiotherapy-koulutusohjelmasta valmistuu liikkumisen ja toimintakyvyn asiantuntijoita, fysioterapeutteja (AMK), Bachelor of Health Care.

Opetus koulutusohjelmissa on kokonaan englanniksi, ja opiskelijoista noin puolet on ulkomaalaisia. Koulutusohjelmissa opetus alkaa syksyllä 2013.