Haku SAMKiin alkoi tänään - uusia koulutuksia tarjolla neljä

Haku ammattikorkeakouluihin käynnistyi tänään ja päättyy 9.4. Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) on haussa yhteensä yli 1100 aloituspaikkaa. Opinnot alkavat ensi syksynä.

SAMKissa on haussa 18 päivätoteutuksena tarjottavaa koulutusta, joissa on yhteensä lähes 800 aloituspaikkaa. Kuudessa monimuotototeutuksena tarjottavassa koulutuksessa on noin 180 aloituspaikkaa ja seitsemässä ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa yhteensä noin 130 aloituspaikkaa.

Ammattikorkeakoulututkinnon voi opiskella päiväopetuksena tai monimuotoisesti esimerkiksi työn ohessa. Ylempään AMK-tutkintoon voi hakea, kun on suorittanut perustutkinnon ja ollut työelämässä kolme vuotta valmistumisen jälkeen.

Haussa on neljä uutta koulutusta. Raumalla alkaa liiketalouden monimuotokoulutus, jossa voi erikoistua talous- ja henkilöstöjohtamiseen.

Ylempiä AMK-tutkintoja tarjotaan nyt ensimmäistä kertaa vanhustyön ja kuvataiteen alalta. Uutena aloittaa myös englanninkielinen informaatioteknologian Master-koulutus.

Lisätietoja haussa olevista koulutuksista Satakunnan ammattikorkeakoulun sivuilla. Koulutuksiin haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.