Hanna Marvasta Rauman valtuuston puheenjohtaja

Rauman kaupunginvaltuuston seuraava puheenjohtaja on Hanna Marva (kok.). Kokoomuksen Rauman kunnallisjärjestö tulee ehdottamaan häntä ensi vuonna alkavaan tehtävään.

Marva on 46-vuotias ja ammatiltaan palveluneuvoja. Hänet valittiin kuntavaaleissa kaupunginvaltuustoon puolueensa äänikuningattarena. Marva seuraa puheenjohtajana Vesa Heinoa (kok.), joka ei enää asettunut ehdolle vaaleissa.

Kokoomuksella on kaupunginhallituksessa kaksi paikkaa. Niihin kunnallisjärjestö esittää Jyrki Santalaa ja Elina Junnilaa. Heidän varajäseninään toimivat Juha-Matti Tallila ja Marja-Leena Alho.

Kokoomus ilmoittaa julkistavansa lautakuntapaikkansa vasta tammikuussa mahdollisten tulevien pienten muutosten vuoksi.

Rauman sosialidemokraateilla paikkojen jako on vielä avoinna. Demariyhdistyksistä suurin, Rauman työväenyhdistys on ilmoittanut ehdottavansa Rainer Lehteä (sd.) kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi.

Luottamustoimien jakoon on perustettu erillinen työryhmä, joka kokoontuu alkuvuodesta etsimään yhteisymmärrystä eri demariyhdistysten välillä. Viimeisin takaraja on 20. päivä tammikuuta, jolloin kokoontuu kunnallistoimikunta sekä siltä esityksen eteensä saava edustajisto.