Harjavallassa naista puukottanut nuori nainen saanee syytteen murhan yrityksestä

Poliisi on viikonlopun aikana päässyt kuulustelemaan tapahtuneeseen liittyviä henkilöitä, sekä suorittamaan teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla ja lähiympäristössä.

| Päivitetty

Viime perjantaina aamuyöllä Harjavallan lastensuojeluyksikössä 52-vuotiaan naisen päälle teräaseen kanssa hyökännyttä 16-vuotiasta tyttöä tultaneen syyttämään murhan yrityksestä.

Poliisin esitutkinnassa on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella on syytä epäillä tekoon liittyvän suunnitelmallisuutta. Esitutkinnassa on selvinnyt myös, että asianomistajalta on anastettu omaisuutta.

Teon suunnitelmallisuudesta ja uhriin kohdistetun väkivallan määrästä johtuen esitutkinnan nimikkeeksi on tarkentunut murhan yritys, sekä törkeä ryöstö.

Poliisi on viikonlopun aikana päässyt kuulustelemaan tapahtuneeseen liittyviä henkilöitä sekä suorittamaan teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla ja lähiympäristössä.

Uhri on yhä siaraalahoidossa, mutta hänelle ei ole hengenvaaraa. Epäillyn osalta asia on käsittelyssä terveydenhuoltoviranomaisilla ja salassapitosäännöksistä johtuen poliisi ei voi siihen liittyen tiedottaa enempää.

Tällä hetkellä poliisilla ei ole syytä epäillä muiden henkilöiden osallisuutta tekoon.

Juttua päivitetty kello 14.00. Poliisi korjasi aiempaa tiedotettaan, uhri on edelleen sairaalahoidossa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut