Heikkinen Yhtiöt ostaa enemmistön Tiilikaari Oy:stä

Tiilikaaren yrittäjä Antti Mannonen (vas.) on uimahallialan osaaja. Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja Juha Kanasen mukaan yrityskauppa tarjoaa Heikkinen Yhtiöille mahdollisuuden toteuttaa uimahallilaatoituksia halki Suomen. Kuva: Heikkinen Yhtiöt

Heikkinen Yhtiöt on 30. tammikuuta ostanut enemmistön Tiilikaari Oy:stä. Tiilikaari on raumalainen yritys, joka on erikoistunut uimahallien laatoitustöihin. Tiilikaaren yrittäjä, toimitusjohtaja Antti Mannonen jatkaa yrityksessä työpäällikkönä ja osakkaana.

Kaupan tarkoituksena on tiedotteen mukaan taata Tiilikaari Oy:lle hyvä tulevaisuus. Antti Mannonen haluaa yrityksensä hyvään kotiin, jossa toiminta jatkuu ja kehittyy. Mannonen on arvostettu uimahallialan osaaja, joka on tehnyt uimahallien rakentamisesta mm. kaksi AMK-tason opinnäytetyötä.

Tiilikaari pystyy tiedotteen mukaan jatkossa toteuttamaan nykyistä enemmän halleja, kun yhdistetään Mannosen osaaminen ja Heikkinen Yhtiöiden resurssit ympäri Suomen. Suomessa on vajaa 300 uimahallia ja suuri määrä erilaisia pienempiä allasosastoja ja kylpylöitä.

Yhteisenä tavoitteena liiketoimintojen kasvu

Heikkinen Yhtiöiden toimitusjohtaja Juha Kanasen mukaan yrityskauppa tarjoaa Heikkinen Yhtiöille mahdollisuuden toteuttaa uimahallilaatoituksia eri puolilla Suomea.

– Heikkinen Yhtiöillä on kahdeksan toimipistettä, joissa kaikissa on laatoitusosasto. Meillä on erinomaista laatoitusosaamista ja paljon resursseja, mutta terävin kärki uimahallipuolelta on puuttunut. Tämän Antti Mannonen ja Tiilikaaren henkilöstö nyt täydentävät, Juha Kananen toteaa.

Antti Mannonen on niin ikään tyytyväinen liiketoimeen.

– Heikkinen Yhtiöiden leveät hartiat mahdollistavat toimintojen kasvattamisen maanlaajuisesti. Yrittäjänä on ollut mahdotonta toteuttaa useita samanaikaisia haastavia projekteja satojen kilometrien välein, mutta yrityskaupan myötä voimme entistä paremmin palvella asiakkaita Suomen jokaisessa kolkassa. Olen ylpeä, kun perustamastani yrityksestä tulee nyt osa Heikkinen Yhtiöiden kasvutarinaa.