Heinäkuussa tehdään päällystystöitä valtateillä 2 ja 8 sekä kantatiellä 40

Päällystystyöt alkavat vt 2 Meriporin kohdalla keskiviikkona 3.7 ja vt 8 Ihoden ohituskaistan kohdalla torstaina 4.7.

Tietä päällystetään kummassakin kohteessa noin kilometrin matkalla. Molemmat kohteet valmistuvat tämän viikon aikana.

Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen ja töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan. Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Paikalla on liikenteenohjaus.

Päällystystyöt jatkuvat 8.7. eteenpäin heinäkuun aikana muun muassa Turun kehätiellä (kantatie 40) Raision ja Ravattulan välillä ja vt 1 Skanssin kohdalla. Päällystystöitä tehdään molempiin suuntiin menevillä ajoradoilla, mutta toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Näillä kohteilla liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään ilta- ja yötyönä. Päällystystyöt kestävät noin kaksi viikkoa.

Päällystystöitä tehdään heinäkuun aikana myös maanteillä 12831 Huittisissa, 2553 Porissa, 2551 Ulvilassa ja 15.7 alkaen maantiellä 210 Oripään ja Hirvikosken välillä. Näillä kohteilla tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Rajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.