Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila suurkeikalle Helsingin Musiikkitaloon

Puolitoistatuntinen esitys koostuu runoista, laululusta, sanailusta sekä yllättävistä käänteistä ja vaatteiden vaihdosta.

| Päivitetty

Onko suuruudenhulluutta, jos joku varaa näinä aikoina 800 hengen salin runoille ja lauluille? kysyvät Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila tiedotteellaan.

Lauantaina 10.9. he kuitenkin valtaavat Helsingin Musiikkitalon estradin.

Runoilija-taiteilija-luonto-ohjaaja Laaksonen ja laulaja-lauluntekijä Mäkimattila ovat sanoineen ja lauluineen peruskysymysten äärellä. 

Puolitoistatuntinen esitys koostuu runoista, laululusta, sanailusta sekä yllättävistä käänteistä ja vaatteiden vaihdosta.

Flyygelillä heitä säestää Juha Maunu.

Syyskuussa täyteen tulevien pyöreiden vuosien lisäksi Heli Laaksosella on muutakin syytä iloon: luontokirja Luonnoksen valmistumista aikaistettiin Otavalla. Musiikkitalosa pidetäänkin Suomen suurimmat kirjanjulkkarit.

Mäkimattila on vastikään julkaissut Varjokuva-orkesterin kanssa musiikkia. Keväällä hän voitti MTV3:n Olen julkkis, päästäkää minut pois -seikkailusarjan.

Artistit suhtautuvat odottavin mielin keikkaansa.

-Ei paremppi aikoi mistä ittestäs tul – ne täyty tehrä. Jollei järjestämäl, ni osallistumal ainaki. Me orotetan teit, he toteavat tiedotteella.

Runoja ja lauluja järjissään pysymisestä -keikka Helsingin Musiikkitalossa lauantaina 10.9. klo 15.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut