Henkilöautoa ajanut mies kuoli nokkakolarissa Uudessakaupungissa – jo toinen ihmishengen vaatinut onnettomuus seudulla tällä viikolla

Asiaa tutkitaan alustavasti rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kuolemantuottamus. Tie oli tapahtuma-aikaan liukas.

| Päivitetty

Uudenkaupungin ja Laitilan välillä Kalannintiellä eli kantatie 43:lla torstaiaamuna tapahtunut nokkakolari johti vuonna 1963 syntyneen miehen kuolemaan, tiedottaa Lounais-Suomen poliisilaitos.

Henkilöauton ja kuorma-auton nokkakolari Uudessakaupungissa

Alsilantien risteyksen kohdalla tapahtuneessa onnettomuudessa mies oli ajanut henkilöautoa Uudenkaupungin suunnasta, kun Laitilan suunnasta vastaan tullut rekan nuppi ajautui vastaantulevalle kaistalle. Rekan nuppi osui henkilöauton keulaan, ja autossa yksin ollut mies kuoli onnettomuudessa.

Nopeusrajoitus paikalla on 80 kilometriä tunnissa, ja tien pinta oli tapahtuma-aikaan liukas. Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta onnettomuuteen.

Poliisi tutkii asiaa alustavasti rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen sekä kuolemantuottamus.

Kyseessä on jo toinen ihmishengen vaatinut liikenneonnettomuus Rauman ja lähialueen seudulla. Maanantaina kasitiellä Unajassa tapahtuneessa nokkakolarissa kuoli 51-vuotias mies.

Kasitien kolarissa loukkaantunut menehtyi – rekka ja henkilöauto nokkakolarissa Unajassa

Hänen kuljettamansa henkilöauto ajautui nokkakolariin perävaunullisen säiliöauton kanssa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut