Henkirikostutkinnassa edistytty Porissa

Satakunnan poliisilaitos on edistynyt Porissa viime torstaina paljastuneen epäillyn henkirikoksen tutkinnassa. Uhrin liikkumista ja hänen seurassaan olleita henkilöitä on kyetty kattavasti selvittämään poliisin omin tutkimuksin ja osin myös yleisövihjeiden avulla.

Poliisin tapauksen tutkinnassa saaman selvityksen perusteella ei voida sulkea pois myöskään tapaturman mahdollisuutta uhrin vammojen aiheuttajana.

Poliisi toivoo kuitenkin vielä yleisöltä uhriin liittyviä havaintoja viime keskiviikkoillan ja torstain vastaisen yön ajalta. Uhri oli noin 180 senttimetrin mittainen, hoikka ja silmälasipäinen. Pukeutuneena hän oli tummaan puseroon ja tummiin reisitaskuhousuihin, päässään armeijakuvioinen harmaa/valkoinen lippalakki.

Erityisesti poliisi toivoo valkoista tai vaaleaa porrasperäistä henkilöautoa viime keskiviikkoiltana kuljettanutta nuorta naista ottamaan yhteyttä Satakunnan poliisilaitokseen. Poliisin etsimä nainen otti keskiviikkoiltana Porin Pihlavan kaupunginosasta kyytiinsä miehen ja myöhemmin Vähärauman kaupunginosasta vielä toisen miehen, jotka nainen jätti Vähäraumalla sijaitsevaan Keidas-baariin vähän ennen kello 20.

Poliisi haluaa kuulla naista tapahtumakulun selvittämiseksi. Naista itseään ei epäillä mistään rikoksesta.

Satakunnan poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 02 623 7654.