Huittisten kuolonkolari: autossa oli viisi nuorta, ja poliisi epäilee kuskin ajaneen huomattavaa ylinopeutta – takapenkillä istunut matkustaja menehtyi

Menehtynyt nuori oli huittislainen juniorijääkiekkoilija.

Kuvituskuva.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Huittisissa tapahtunut ulosajo vaati yhden paikkakuntalaisen nuoren hengen.

Poliisin tiedotteen mukaan autossa oli onnettomuushetkellä viisi nuorta. Neljä muuta nuorta loukkaantui.

Menehtynyt nuori oli ollut autossa matkustajana ja istunut takapenkillä apukuljettajan takana.

Onnettomuus tapahtui Korkeakoskentiellä, jossa kuljettaja ajoi kohti Huittista. Alaskyläntien risteyksen jälkeen tie kaartuu voimakkaasti oikealle.

Kaarteessa kuljettaja menetti henkilöauton hallinnan ja ajautui vasemmalle ulos tieltä osuen ojanrumpuun. Törmäyksen voimasta auto lensi useiden metrien päähän ja pysähtyi pyörilleen.

Poliisi epäilee 17-vuotiaan kuljettajan käyttäneen ennen ulosajoa huomattavaa ylinopeutta. Kohdassa on 50 kilometrin tuntinopeusrajoitus.

Onnettomuuspaikalta sairaalahoitoon toimitetuilla nuorilla ei poliisin tietojen mukaan ole tällä hetkellä hengen vaaraa.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä kuolemantuottamuksena ja kolmena törkeänä vammantuottamuksena.

Urheiluseura Lauttakylän Lujan U18-poikien jääkiekkojoukkueen Facebook-päivityksen mukaan menehtynyt nuori oli joukkueen pelaaja, jääkiekkoa pelannut poika.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut