Huutokauppaan ilmestyi myyntiin monille raumalaisille tuttu talo – tämä on pohjahinta

Huutoaikaa riittää lokakuun loppupuolelle saakka.

Rauman seurakunta on tuonut myyntiareenalle Kalliokamarina tunnetun pienkerrostalon vuodelta 1944. Kohde sijaitsee Rauman ydinkeskustassa Kalliokadulla.

Netin Huutokaupat.comiin on tuoreeltaan ilmestynyt kiinnostava kohde Rauman ydinkeskustasta. Huudettavana on pienkerrostalo osoitteesta Kalliokatu 19. Kiinteistö Oy Aallonkulma tunnetaan paremmin Rauman seurakunnan omistamana Kalliokamarina.

Talo on monille kaupunkilaisille tuttu, sillä se on palvellut pitkään seurakunnan nuoriso- ja partiotoimintaa. Nyt rakennus on tyhjillään, sillä seurakunta on siirtänyt nuorisotoimintansa Tallikedonkadulle Talli-nimiseen rakennukseen.

Seurakunta on asettanut Kalliokamarin pohjahinnaksi 280 000 euroa. Huutoaikaa on vielä kosolti, sillä kauppa päättyy 27. lokakuuta kello 12.00.

Rakennus on rakennettu vuonna 1944, ja sitä on peruskorjattu vuosina 1989 ja vuonna 2008. Kalliokamarissa on kaksi kerrosta, kellari ja ullakkotilat.

Ykkös- ja kakkoskerros, joissa sijaitsee seurakunnan kerhohuoneita, ovat kooltaan 235 neliömetriä ja 220 neliömetriä. Pihapiirissä on erillinen kylmä varastorakennus.

Rakennus on kaukolämmössä. Vuotuiset kiinteistön hoitokulut olivat viime vuonna 20 800 euroa. Lämmityksen osuus summasta oli noin 5 000 euroa.

Kun huutoaika on päättynyt, seurakunta tekee korkeimman tarjouksen tehneen kanssa esisopimuksen sen jälkeen, kun kirkkoneuvosto on hyväksynyt annetun tarjouksen.

Rauman seurakunta on viime aikoina luopunut tarpeettomaksi käyneistä kiinteistöistä muun muassa myymällä Luostarinkatu 3:ssa sijaitsevan kerrostalon. Se meni kaupaksi 480 000 eurolla.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut