Hyytävää jännitystä myös syksyyn: Kylmä murha palaa Rauman teatterin ohjelmistoon

Esityskalenteriin tehdään muutoksia, mikäli normaaliin esitystoimintaan palaaminen syyskuun alusta alkaen ei ole mahdollista.

Rauman teatterissa kevätkaudella ensi-iltansa saanut Kylmä murha jatkaa myös syyskaudella ohjelmistossa. Jännitysnäytelmää esitetään 11.–26.9.

Kylmän murhan paluu aiheuttaa muutoksia Fingerporin syyskuun esitysaikoihin. Ensi-ilta nähdään suunnitellusti 5.9, mutta Kylmän murhan esitysten alta perutaan 8 esitystä.

Pertti Jarlan jo sarjakuviin perustuva komedia palaa esitystauolta lokakuun alussa.

Syksyn toinen oma näytelmä on Sebastian - kahdesti syntynyt. Osku Valveen kirjoittama ja Otto Kanervan ohjaama uusi musiikkikomedia saa ensi-iltansa 24.10.

Maaliskuulta peruuntunut Pate Mustajärven Teatterin kummitus vol. 2 -kiertue saapuu Rauma-saliin syyskuussa. Konsertin uusi ajankohta on 26.9.

Rauma-salissa nähdään myös Martti Suosalon, Mikko Kivisen ja Otto Kanervan tähdittämä Naurua kolmannella -huumorilaulukonsertti 30.–31.10.

Syyskauden ohjelmistoon kuuluu myös vierailu Huittisten Risto Ryti -salissa. Lääkärikomediasarjan toinen osa Lisää saikkua, kiitos! nähdään Risto Ryti -salissa 10.10.

Syyskauden 2020 ja kesän 2021 lipunmyynti on jo käynnissä.

Teatteri seuraa tilannetta ja esityskalenteriin tehdään lisää muutoksia, mikäli normaaliin esitystoimintaan palaaminen syyskuun alusta alkaen ei ole mahdollista.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut