Ilmatäytteisellä extremeradalla hiki lentää koko perheellä – maksuttomat liikuntatapahtumat talviharjoitteluhallissa joulun alla

Arkistokuva: Jere Grönberg

Rauman kaupungin liikuntapalvelut järjestää yhdessä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n ja Pallo-Iirojen kanssa avoimet ja maksuttomat liikuntatapahtumat. 

Perheille ja koululaisille suunnatut tapahtumat järjestetään torstaina 15.12. ja perjantaina 16.12. Rauman talviharjoitteluhallissa.

Torstain perheliikuntatapahtuma pidetään kello 17–20 ja perjantain koululaisten tapahtuma klo 14.30–16.30. 

Tapahtumaa varten halliin pystytetään ilmatäytteinen extremerata.

– Rataa kiertäessä hiki virtaa ja iloa on varmasti ilmassa. Lisäksi hallissa on paljon Iirolandian liikuntavälineitä vapaasti käytettävissä. Tapahtumaan voi myös halutessaan pukeutua jouluisesti, liikuntaneuvoja Iida Elonen sanoo kaupungin tiedotteessa.

Järjestäjät haluavat kannustaa perheitä ja nuoria liikkeelle vielä joulun alla.

– Pitkis-Sport liikuntaleiri juhlii ensi kesänä jo 60 v. synttäreitä ja juhlavuoden ansiosta haluamme LiikUssa mahdollistaa avoimia tapahtumia ympäri Satakuntaa. Tämä on juhlavuoden ensimmäinen isompi, kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, eikä onnistuisi ilman hyvää yhteistyötä Rauman kaupungin liikuntapalveluiden ja Pallo-Iirojen kanssa, LiikU ry:n Elina Setälä kertoo.