Poliisi tutkii autotehtaan tapahtumia pahoinpitelynä – epäilty ei ole tiedossa

Varastotyöntekijä sai oireita ilmeisesti kahvimaidosta Telakanmäen toimipisteellä.

| Päivitetty

Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehtaan Telakanmäen toimipisteessä työntekijä on saanut kahvinjuonnista rajuja oireita. Tehtaassa selvitetään nyt, onko kyseessä mahdollisesti tahallinen myrkytysyritys.

Maanantaina sattuneesta välikohtauksesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Valmet Automotiven viestintäpäällikkö Mikael Mäki on vahvistanut asian IS:lle. IS kertoo, että tämänhetkisten epäilyjen mukaan työntekijän kahviinsa kaatamassa maidossa on ollut "siihen kuulumatonta ainetta", ja oireet ovat ilmenneet hyvin nopeasti.

Poliisi tiedotti keskiviikkoiltapäivällä suorittaneensa tapahtumapaikalla teknistä tutkintaa ja tutkivansa tapahtumaa pahoinpitelynä. Epäilty ei ole poliisin tiedossa.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että tehtävä oli tullut maanantaiaamulla yhdeksän aikoihin. Poliisin saapuessa ensihoidon yksikkö oli jo paikalla. Työntekijällä ei ollut akuuttia hengenvaaraa, mutta hänet kuljetettiin sairaalaan.

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki kertoo Länsi-Suomelle, että työntekijä on nyt täysin tervehtynyt ja palannee töihin lähiaikoina. Hän kertoo Valmet Automotiven ottavan tapahtuneen "erittäin vakavasti".

– Eihän tällaista voi millään tavalla hyväksyä. Olemme pitäneet Telakanmäen henkilökunnalle keskustelutilaisuuksia aiheesta, Mäki sanoo.

Telakanmäen toimipiste toimii auton osien varastona ja sijaitsee muutaman kilometrin päässä itse autotehtaasta. Siellä työskentelee Mikael Mäen mukaan "muutama kymmenen henkilöä".

Juttua muokattu 11.37: Korjattu otsikosta pois ilmaisu "poliisi tutkii asiaa", koska poliisi ei ole vielä itse vahvistanut asiaa.

Juttua muokattu 13.29: täydennetty poliisin antamilla tiedoilla sekä Mikael Mäen Länsi-Suomelle antamilla kommenteilla.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut