Jani Koskisen Sinatra kevätkauden viimeinen ensi-ilta Rauman teatterissa

Jani Koskinen eläytyy maailmantähti Frank Sinatran elämään perjantaina ensi-iltansa Raumalla saavassa dramatisoidussa konsertissa.
Jani Koskinen eläytyy maailmantähti Frank Sinatran elämään perjantaina ensi-iltansa Raumalla saavassa dramatisoidussa konsertissa. Kuva: Henna Junnila

Rauman teatterin kevätkauden viimeisenä ensi-iltana nähdään Minä, Sinatra -näyttämökonsertti. Suomen kantaesitys on Rauma-salissa 31. maaliskuuta.

Minä, Sinatra kertoo Frank Sinatran värikkäästä elämästä ylä- ja alamäkineen miehen omin sanoin ja sävelin. Esitys sijoittuu vuoteen 1971 ja legendaarisen laulajan eläkepäivien alkamiseen.

Dramatisoitu konsertti perustuu Richard Sheltonin kirjoittamaan ja esittämään Sinatra: Raw -esitykseen. Alkuperäisteoksen on Rauman teatterille suomentanut Jussi Tuominen.

Frank Sinatran roolissa on Jani Koskinen, joka on tuttu teatterilavoilta monista rooleistaan.

– On ollut mahtavaa hypätä Frank Sinatran saappaisiin. Tavoite on rakentaa intiimi tunnelma ja tarjota yleisölle mahdollisuus kurkistaa Frank Sinatran "olohuoneeseen", Koskinen kertoo teatterin tiedotteella.

Minä Sinatra -esityksissä lavalla on myös pianisti-kapellimestarina toimiva Mikko Kangasjärvi. Musiikin todellinen monitoimimies tunnetaan muun muassa Yö-yhtyeen musiikkituottajana ja kosketinsoittajana.

Noin kaksi tuntia väliaikoineen kestävä Minä, Sinatra esitetään Rauma-salissa kuusi kertaa aikavälillä 31.3.-15.4.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Jani Koskiselta sujuu niin Virran Ola kuin Frank Sinatra