"Tässä kohtaa ei mitään järkeä" – Lukko ei järjestä kaiken kansan mestaruusjuhlia

Juhlasta oli tarkoitus kertoa julkisesti Pitsiturnauksen yhteydessä.

Rauman Lukko juhlisti keväällä suomenmestaruuttaan kulkueella, joka ajoi läpi kaupungin. Kanada-maljaa kannattelee avoautossa joukkueen valmentaja Erik Hämäläinen. Kuva: Juha Sinisalo

Rauman Lukko oli suunnitellut elokuun viimeiselle perjantaille kaikille avoimia mestaruusjuhlia, jotka olisi pidetty Parpansalissa.

Juhlasta oli tarkoitus kertoa julkisesti Pitsiturnauksen yhteydessä, mutta vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtuman järjestämisestä on kuitenkin päätetty luopua.

– Vallitsevasta tilanteesta johtuen tämänkaltaisen tapahtuman järjestämisen aika ei ole nyt, toteaa Rauman Lukko Oy:n markkinointi- ja tapahtumajohtaja Mikael Eklöf.

Hän selventää, että kaikille avoimeen juhlaan saattaisi osallistua tuhansia ihmisiä, jolloin mahdollisissa koronatartunnoissa tartunnanjäljittäminen olisi käytännössä mahdotonta.

– Kaikkia tapahtumia täytyy nyt tarkastella yksittäisinä ja erillisinä tilaisuuksina. Jos tässä tapauksessa olisi kyse ulkoilmafestivaalista, johon myydään lippuja ja tapahtuma-alueen rakenne olisi kontrolloidumpi, tilanne voisi olla toinen, mutta avoimen suurtapahtuman järjestämisessä ei koeta olevan tässä kohtaa järkeä, Eklöf kuittaa

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut