Jättiristeilijä Icon of the Seas pääsi laajaan tv-levitykseen - "Mahdotonta rakentamassa" alkaa Suomen Turusta

Seuraavissa jaksoissa esitellään Alppien megatunnelia, Las Vegasin megakupolia, Los Angelesin jättistadionia, suurta siltaa Etelä-Afrikassa ja valtavaa ilmalaivaa.

Daniel Ashville kuvausryhmineen Turun telakalla.

National Geographic kiinnostui Meyer Turun telakalla rakennettavasta risteilijästä sen ekologisuuden ja insinööritaidon takia. Royal Caribbean -varustamon Icon of the Seas -jättiristeilijä pääsi uuden dokumenttisarjan Mahdotonta rakentamassa (Mission Impossible) avausjakson aiheeksi.

Daniel Ashvillen juontaman sarjan avausjakso esitetään maanantaina 4.9..  Ashville hämmästelee muun muassa AquaDomea, johon tulee baareja, ravintoloita ja viihdettä. Se on painavin yksittäinen risteilyalukselle nostettu elementti.

Icon of the Seas on vaikuttava näky. Se on täynnä suomalaista erikoisosaamista. Rakentamiseen on käytetty noin kaksi miljoonaa työtuntia.

Seuraavissa jaksoissa esitellään Alppien megatunnelia, Las Vegasin megakupolia, Los Angelesin jättistadionia, suurta siltaa Etelä-Afrikassa ja valtavaa ilmalaivaa.

Sarjaa luotsaa rakennusalan mestari Daniel Ashville, joka on luonut oman rakennusimperiuminsa perustuksista lähtien. 

"Olen aina uskonut, että rakennusalalla ei ole rajoja sille, mihin pystymme. Mahdotonta rakentamassa on vahva osoitus inhimillisen kekseliäisyyden voimasta sekä päättäväisyydestä ylittää kaikki esteet", kertoo Ashville tiedotteessa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut