JHL:n lakot laajenevat: Raumalla lakon piirissä uimahalli ja Äijänsuon urheilukeskus

Lisää tietoa lakon vaikutuksista Rauman kaupungin toimipisteisiin on luvassa vielä maanantain aikana.

JHL lakkoilee kymmenissä kohteissa ympäri Suomen tulevana torstaina. Raumalla lakko koskee muun muassa uimahallissa työskenteleviä liiton jäseniä. Arkistokuva: Juha Sinisalo

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL lakkoilee tulevana torstaina kymmenissä kohteissa ympäri Suomen tulevana torstaina 14. joulukuuta. Ammattiliitto kertoo asiasta maanantaiaamuna julkaisemassaan tiedotteessa.

Poliittisen lakon kohteet sijaitsevat useissa kaupungeissa Lapista pääkaupunkiseudulle asti.

JHL:n listalta löytyy myös kohteita Rauman seudulta. Raumalla lakossa ovat uimahallissa ja Äijänsuon urheilukeskuksessa työskentelevät JHL:n jäsenet.

Myös Länsirannikon koulutus Oy Winnovan toimipisteissä työskentelevät liittoon kuuluvat työntekijät lakkoilevat.

Rauman kaupungin liikuntatoimenjohtaja Ari Rajamäki kertoi Länsi-Suomelle maanantaina aamupäivällä, että tietoa käytännön vaikutuksista – muun muassa siitä, meneekö uimahalli torstain ajaksi lakon myötä kokonaan kiinni – on luvassa vielä maanantain aikana.

LS julkaisee tiedot tuoreeltaan.

JHL julistaa kaikkiin lakkokohteisiin lisäksi ylityö- ja vuoronvaihtokiellon sekä tilapäisen siirron kiellon maanantain ja torstain väliselle ajalle 11.–14.12.

JHL on järjestänyt syksyn ja alkutalven aikana useita poliittisia lakkoja, jotka vastustavat "hallituksen epäreilua politiikkaa", tiedotteessa muotoillaan. Lakot ovat osa keskusjärjestö SAK:n Painava syy -kampanjaa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut