Jokerista Euraan kaksi miljoonaa euroa!

Veikkauksen pottikarnevaalit saivat keskiviikkona lentävän lähdön, sillä Keskiviikko-Jokerissa löytyi yksi täysosuma. Onnekas Jokerin pelaaja kuittaa täysosumallaan kaksi miljoonaa euroa. Voittoisa rivi oli pelattu Euran Eupa-kioskilla. Veikkaus-korttia käyttänyt pelaaja saa voittonsa suoraan pankkitililleen.

Jokerin päävoittajalla oli kaksinverroin onnea matkassa, sillä potti maksetaan tällä kierroksella tuplana. 7 oikein -tuloksen saalistanut voittaja kuittaa rivillään miljoonan euron sijaan komeat kaksi miljoonaa euroa.

Voitto on Jokerin historian toiseksi suurin ja jakaa kuluvan vuoden jokerivoittojen kärkisijan. Edellisen kerran kahden miljoonan euron voittoa saatiin juhlia heinäkuussa, jolloin Oulaisissa napattiin vastaava kahden miljoonan euron päävoitto.

200 000 euron kenolappu pyöri viikon porilaismiehen lompakossa

Porilaismiehen päätä ei palellut, kun hän kuljeskeli viikon 200 000 arvoinen voittotosite taskussaan. Välillä kenotositteen sisältänyt lompakko oli kentän laidalla, kun mies oli poikansa jalkapallotreeneissä.

- En oikein voinut jännittää, koska en tiennyt voittaneeni, naureskelee iloinen voittaja.

Kymppitason täysosuma tuli lapulla, jonka mies käy jättämässä aina samalla R-kioskilla viikoksi kerrallaan keskiviikkona. Osuma tuli jo saman iltana, mutta selvisi voittajalle vasta kun hän meni uusimaan peliä seuraavana keskiviikkona.

Numerot perustuvat viisihenkisen perheen jäsenten syntymäpäiviin.

- Lapsilla on paljon ajatuksia siitä, mitä voitolla pitäisi tehdä. Katsotaan nyt. Jos vaikka vuokraisimme matkailuauton lomamatkaa varten, suunnittelee mies.