Joko olet vastannut kyselyyn Rauman liikkuvista terveyspalveluista?

Kyselyn täyttämisessä menee viitisen minuuttia. Liikkuvat terveyspalvelut mahdollistavat terveydenhuollon palvelun toteuttamisen asiakkaan kannalta mahdollisimman helpolla tavalla.

Rauman kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto suunnittelee liikkuvien terveyspalveluiden käynnistämistä. Virasto kartoittaa verkkokyselyllä 17.4. asti, mitä vaihtoehdoiksi laitetuista palvelukokonaisuuksista kuntalaiset käyttäisivät ja mille alueille palveluntarpeet painottuvat.

Kyselyn löytää sosiaali- ja terveysviraston verkkosivuilta http://www.rauma.fi/tietoa-kaupungista/sosiaali-ja-terveystoimi, kaupungin facebook-sivuilta tai sen voi täyttää 9.4. Prismassa kello 11-13, Palvelutorilla 14.4. klo 13-15 ja Citymarketissa 16.4. kello 11-13. Lisäksi sairaanhoitaja Nina Arponen on paikalla Ikääntyvien hyvinvointipäivässä Steniuksenkatu 8:ssa liikuntasalissa 12.4. kello 11-16.

Kaupungintalon Palvelutori-pisteessä kävi tiistaina viisi ihmistä ja torstaina yksi. Verkkosivujen ja facebook-sivujen kautta vastauksia on tähän mennessä kertynyt reilut 30, kertoo kyselyn täyttämisessä tarvittaessa auttava Arponen.

Tulokset käsitellään luottamuksellisesti eikä yksittäistä vastaajaa pysty tunnistamaan.

Liikkuva terveyspalvelu voisi tarkoittaa esimerkiksi autoa, jossa ammattihenkilöt vastaanottavat kuntalaisia näiden asuinympäristöjen lähistöllä.