Jouluisia myyjäisiä Posellissa sekä kartanomiljöössä

MLL:n Rauman yhdistys ry:n Merja Mansikkamäki oli perjantai-illan puhteeksi pykännyt 12 kappaletta minikokoisia piparkakkutaloja myyjäisiä varten. Pikku tönöt myytiinkin ensimmäisenä pöydästä loppuun. Kuva: Esa Urhonen

Lauantaina oli oikea joulunodottajien juhlapäivä, sillä maakunnassa järjestettiin useampia joulukauden avajaistapahtumia. Myyjäismeininkiä oli koettavissa niin Raumalla kuin Eurajoellakin.

Vuojoen kartanon Kartanon joulu -tapahtumassa myyntipöytiä täyttivät pitkälti yksittäishenkilöt ja sivutoimiset yrittäjät.

Luvialla kotinsa yhteydessä pientä käsityöläispuotia pitävä Oili Marjanen kehui Vuojoen tapahtumaa lämpimäksi hengeltään. Sivutoimiselle ja joulukauteen keskittyvälle yrittäjälle osallistuminen Kartanon jouluun sisälsi myös taloudellisen näkökulman.
– Jos tästä toimesta joitain roposia joskus tulee, ne tulevat nimenomaan joulun ajan myynnistä.

Posellissa pidetyissä myyjäisissä kaikkien pöytien takana seisoi erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen toimijoita.

Vuojoella myyntipöytiä oli niin pihalla kuin piharakennuksessakin. Kuva: Annariina Rannikko Kynttilät ja olkipaalit loivat tunnelmaa kartanolla. Kuva: Annariina Rannikko Meri Virtanen ja Maria Taulu Eurajoen kristillisen opiston musiikkilinjalta olivat saapuneet soittamaan joululauluja kävijöliden iloksi. Kuva: Annariina Rannikko

LUE LISÄÄ KELLO 23.00 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.