Joulukuusikätköilyä Lounametsän alueella

Metsänhoitoyhdistys Lounametsä on mukana valtakunnallisessa joulukuusikätköilyssä. Geökätköilyä mukaillen joulukuusikätköilyssä koordinaatteja seuraten on mahdollista löytää kuusi kotiin joulutunnelmaa luomaan.

Joulukuusi tai -kuuset löytyvät koordinaattien osoittamasta paikasta lauantaiaamuna 19.12. Paikalle ensimmäisenä ehtinyt saa pitää yhden kuusen löytöpalkkiona.

Punaisella kuitunauhalla koristellun kuusen lisäksi kätköpaikassa on purkki, jossa on lokivihko, johon toivomme kaikkien paikan löytäneiden kirjaavan käyntinsä.

Tapahtumalla metsänhoitoyhdistykset haluavat toivottaa hyvää joulua sekä myös muistuttaa, ettei kuusen hakeminen metsästä kuulu jokamiehen oikeuksiin.

Kuusikätköt voivat sijaita yksityisten henkilöiden, kuntien tai valtion omistamilla mailla. Kätköjen etsijöiden tulee noudattaa jokamiehenoikeuksia ja -velvollisuuksia ja toimia häiriötä tai vahinkoa aiheuttamatta.

Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan maakunnittain/alueittain jaoteltuna lauantaina 19.12. noin kello 8 osoitteessa www.mhy.fi