Juhannuksena pääsee kauppaan, apteekkiin ja ravintolaankin

Kuva LS-Arkisto / Juha Sinisalo

Juhannuksena ei pidä kantaa murhetta siitä, etteikö ruokaa, juomaa ja lääkettä saisi tarvittaessa.

Useat ruokakaupat ja tavaratalot pitävät ovensa auki juhannuksenakin. Esimerkiksi Lidl on auki juhannusaattona kello 8 -16, juhannuspäivänä kello 11 - 16 ja sunnuntaina 11 - 19. Citymarketin aukioloajat ovat vastaavasti 7 - 16, 10 - 18 ja 10 - 21. Naapurissa Prismassa pidetään ovia auki aattona 8 - 16, juhannuspäivänä 10 - 16 ja sunnuntaina 10 - 21.

Lapissa K-Market Lapinpata palvelee torstaina ja perjantaina kello 7-21 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 9-21.

Sen sijaan Pick N Pay on auki vain aattona 9 - 15 ja lauantaina sekä sunnuntaina ovet säpissä.

Pienemmät liikkeet, kuten Syväraumankadun Sale ja Lahdenkadun Sale palvelevat erityisen laajalla aukiololla festarikansaa ja muitakin juhannusjuhlijoita huomenna perjantaina kello 8-21 sekä lauantaina kello 9-21.

Aika moni raumalainen ravintola ja kahvila palvelee asiakkaita juhannuksen aikaan. Muutamina poimintoina mainittakoon Ravintola Kalatori, Amarillo, La Bamba, Cafe Passion; Kontio Vanhassa Raumassa ja Wanhan Rauman Kaffebar. Juhannusjuhlien läheisyydessä myös Suvitien Merijakamo on auki.

Terävimpien juhannusjuomien ja viinien ystävät saavat täydentää varastoaan Alkoista vielä perjantaina, jolloin pitkäripaiset ovat auki kello 9 - 13.

Apteekeista päivystysvuorossa on Rauman Ensimmäinen Apteekki osoitteessa Kuninkaankatu 3. Apteekki on auki kello 12 - 20.