Juhannus sujunut rauhallisesti Rauman seudulla

Juhannusviikonloppu on sujunut Rauman seudulla rauhallisesti. Juhlimista on rauhoittanut kolea ja sateinen sää. 

Satakunnan pelastuslaitokselta kerrotaan sekä juhannusaaton että juhannuspäivän olleen hiljaisia. Eurassa paloi lauantain ja sunnuntain vastaisena yönä henkilöauto ja Harjavallassa runsaat sateet aiheuttivat veden tulvimista. Muutamia ensivastetehtäviä oli ollut. Henkilövahinkoja ei alueella juhannusjuhlinnassa ollut sunnuntaiaamupäivään mennessä sattunut. 

Myös Varsinais-Suomen aluepelastuslaitokselta kerrotaan juhannuksen vieton sujuneen rauhallisesti. Uudessakaupungissa sattui liikennevälinepalo ja lapsi ajoi auton mereen aattona Pyhämaassa. Laitilassa ulkosaunassa syttynyt palo työllisti myös palokuntaa. Ensivastetehtäviä alueelle oli tullut myös muutamia. 

Meripelastusseuran juhannuspäivystys jatkuu vielä sunnuntai-iltaan asti, kunnes paluuliikennne rauhoittuu. Rauman meripelastusseurasta Nestori Mäkelä kertoo juhannuksen sujuneen rauhallisesti myös merellä. Aurinkoisella ilmalla veneilijöitä on ollut paljon, mutta sateiden myötä myös veneilijät ovat kaikonneet. Partiolla on ollut viikonlopun aikana muutamia tehtäviä, jotka ovat johtuneet teknisistä vioista tai polttoaineen loppumisesta. 

Myös poliisilla on ollut suhteellisen rauhallinen juhannus. Juhannusaaton aatto sujui hyvinkin rauhallisesti, mutta juhannusaatto - ja päivä ovat olleet vilkkaampia. Viime yönnä etsittiin muistisairasta vanhusta Eurassa ja Valtatiellä 8 oli takaa-ajotilanne, joka päättyi piikkimattoon Maskussa. Venepartiointia on tehty yhdessä merivartioston kanssa.