Aurinko syleili muotitietoista festarikansaa lauantaina – katso kuvat asuista ja tunnelmista

Ville Sorvisto ja Henna Kauppila saapuivat ajoissa paikalle. Oululaiset iloitsivat kauniista kelistä. Kuvat: Esa Urhonen

RMJ:ssa on lauantaina ollut kaunis ilma ja hyvä fiilis. Kaksi juhlijaa saapui Oulusta saakka kaveridensa perässä Raumalle. 

– Sää on kaunis kuin morsian, huokaisee Ville Sorvisto.

Henna Kauppilalle RMJ on ensimmäinen festari ikinä. Juhannusjuhlia mietittäessä ei Rauma ollut ainoa vaihtoehto. Kaksikko harkitsi Himoksen ja Rauman välillä kunnes RMJ voitti. 

Artistit eivät olleet syynä valintaan, vaan he päätyivät Raumalle kavereidensa innoittamina. 

Kyseessä ei olekaan aivan pieni määrä kavereita, sillä kaveriporukka majoittuu puolijoukkuetelttaan, joka on varattu vain heidän käyttöönsä.

Lauantain esiintyjistä kaksikko odottaa eniten Antti Tuiskua.

Ilmajoen kisailijoiden painijat Juha Asp (vas.), Jaakko Sihto ja Valtteri Välimäki pukeutuivat 80-luvun painiasuihin. Tamperelainen Jere Kähönen sonnustautui naiselliseen asustukseen. Vieressä hyväntuuliset kaverit Tessa Lehtonen ja Tuukka Tiainen. Tämä kaveriporukka otti ilon irti RMJ:sta. Tässä oli RMJ:n muodikkain ja suosituin annos! Perjantaina hot dogeja meni kaupaksi 2500 kappaletta. Ella (vas.) ja Iida Ala-Uotila sekä euralainen Heidi Leino olivat löytäneet kalapäähineensä Tiger-kaupasta.