Jujo Thermal investoi tänä vuonna 7 miljoonaa Kauttualle

Paperitehdas Jujo Thermal jatkaa investointejaan Euran Kauttuan tehtaaseensa. Yritys investoi viime vuonna 4,2 miljoona euroa ja tänä vuonna 7 miljoona euroa Kauttuan tehtaaseen. Investointien tavoitteena on tehostaa tuotantoa, uusia koneita, lisätä energiatehokkuutta, parantaa laatua sekä minimoida ympäristövaikutuksia. Näillä investoinneilla yhtiö varmistaa tehtaan kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa.

- Jujo Thermalin emoyhtiö Nippon Paper Group uskoo vahvasti Kauttuan tehtaaseen ja on tämän hankkeen takana. Täällä tehty lämpöherkkä paperi on tärkeä osa konsernin portfoliota ja kansainvälistä liiketoimintaa. Teemme tiivisti yhteistyötä asiakkaidemme kanssa tuotekehityksen osalta ja näillä toimenpiteillä varmistamme laadukkaan toiminnan jatkossakin. Tämä on myös osoitus siitä, että konsernimme on sitoutunut vaalimaan suomalais-japanilaista yhteistyötä, kertoo Jujo Thermalin toimitusjohtaja Yoshihide Kimura.

- Tämä on hieno asia Kauttualle ja meidän henkilökunnalle. Investoinnit luovat uskoa ja valoa lähiseudulle ja perinteillemme. Tämä on myös osoitus siitä, että paperiteollisuus kuuluu Suomeen, kertoo tehtaan henkilöstöjohtaja Marko Kallio.