Jukka Poika lämmitti sateisen illan juhlijoita

Sateinen sää sai juhannuksen juhlijat pysyttelemään sisätilossa ja karsi samalla Pyhärannassa järjestetyn Suojalan Juhannuksen osallistujamäärää. Kostea ja kolea keli ei kuitenkaan tuntunut haittaavaan innokkainta festarikansaa, vaan juhlatunnelmaa pidettiin yllä sateesta huolimatta.

| Päivitetty

Sateinen ilma verotti Pyhärannan Rohdaisissa vietetyn Suojalan Juhannuksen osallistujia. Sekä juhannusaaton että juhannuspäivän illaksi osunut sade karsi festarikansaa, mutta ei lannistanut paikalle saapuneiden juhlijoiden tunnelmaa.

Tapahtuman promottori Juha Hyvärinen laskeskelee lippuja menneen noin 400-500 perjantaina. Lauantaina myytyjen lippujen määristä hänellä ei ollut vielä illalla tietoa.

- Odotamme vielä esimerkiksi Laitilasta lisää yleisöä, Hyvärinen kertoo alkuillasta.

Hyvärinen kehuu yleisön viihtyneen hyvin kelistä huolimatta.

- Sade ei ole porukkaa haitannut.

Aikaisemmin lauantaina lavalle olivat ehtineet nousta jo Rockone sekä Freeman ja Jimmy Cola. Vielä ennen kuudelta esiintyvää Jukka Poikaa on festarilavan edusta on kovin tyhjillään, ja yleisö sateelta suojassa. Kellon tarkasti aloittava Jukka Poika vetää kuitenkin letkeällä tyylillään lavan eteen nopeasti iloisesti mukana tunnelmoivaa festarikansaa.

Lauantaina päättyvän Suojalan Juhannuksen päättää puolen yön aikaan aloittava Kehä.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut