Julkinen salaisuus varmistui: Tarmo Reunanen palaa Lukon paitaan kahden vuoden sopimuksella

Tarmo Reunanen tekee parin kauden kierroksen jälkeen paluun Raumalle.
Tarmo Reunanen tekee parin kauden kierroksen jälkeen paluun Raumalle. Kuva: Jussi Hietikko

Kuten Länsi-Suomi 2. kesäkuuta kirjoitti, palaa puolustaja Tarmo Reunanen Rauman Lukon sinikeltaisiin väreihin.

Kahden vuoden sopimuksen raumalaisjoukkueeseen tehnyt Reunanen pelasi viime kaudella AHL-liigaa Hartford Wolf Packissa ja Chicago Wolvesissa.

Hänen kautensa Pohjois-Amerikassa päättyi vasta 26. kesäkuuta, kun Chicago kaatoi finaalisarjassa Springfield Thunderbirdsin otteluvoitoin 4–1. Reunaselle ei pudotuspeleissä tullut peliaikaa, mutta hän saa nimensä AHL:n palkintopokaali Calder Cupiin.

Reunanen on innoissaan, kun paluu Suomeen ja Lukkoon varmistui.

– Joukkueessa on monta tuttua jätkää ja pääosin tuttu valmennus. On iso juttu, että koko valmennuksella ja isolla osalla pelaajista on kokemusta voittamisesta ja siitä, mitä se vaatii. Tosi hienoa päästä osaksi tuota ryhmää ja projektia. Toivottavasti pystyn tuomaan voittavan lisämausteen ryhmään mukaan, hän kertoi Lukon nettisivulla.

Reunanen on kantanut Lukon pelipaitaa yllään kolmella eri kaudella. Tuolloin hän oli Liigan parhaita puolustajia ja odottaa tulevanakin vuonna paljon itseltään ja joukkueeltaan.

– Odotan, että tulemme olemaan ihan Liigan kärkijoukkueita. Kyllä omat tavoitteeni menevät joukkueen tavoitteiden kanssa ihan käsikkäin. Totta kai haluan olla johtava pelaaja, joka auttaa joukkuetta joka ilta voittamaan keinolla millä hyvänsä. Laitetaan taas työhaalarit päälle ja toivotaan, että pystymme kehittymään kauden aikana joukkueeksi, jolla mahdollisuus voittaa keväällä se kirkkain.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt syystäkin myhäilee seuran tiedotteessa tuoretta sopimusta.

– Tällaiset sopimukset ovat seuralle ihan pirun tärkeitä. Tarmo on pelannut meillä jo aikaisemmin, joten hän tietää ja tuntee paikat, ihmiset ja tavat entuudestaan. Ja kun tiedetään, että kyseessä on varmasti Liigan eliittitason puolustaja, niin kyllähän tämmöinen sopimus mieltä lämmittää aina tosi paljon, Sahlstedt sanoo.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille LS:n tiedot: Lukko kotiuttaa NHL:ssäkin piipahtaneen huippupuolustajan