K-kauppias Rakastunut Raumaan -toimikunnan vetäjäksi – "Voisi ajatella, ettei hyötyä omalle kaupalle"

Rauman Yrittäjien hallitus päätti organisoida toiminnan uudelleen. Tavoitteena on laaja-alaisempi toimikunta, joka "hoitaa tulevaisuuden asioita".

| Päivitetty

K-Supermarket Areenan kauppias Jari Haarala valittiin Rakastunut Raumaan -toimikunnan uudeksi puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajaksi tuli Riikka Lehtinen.

Rauman Yrittäjien hallitus päätti organisoida toiminnan uudelleen. 

Haarala on kuulunut Rauman Yrittäjien hallitukseen vuoden alusta saakka.

– Rauman kehittäminen kokonaisuutena kiinnostaa. Siksi olin valmis tähän tehtävään. Joku voisi ajatella, että mitä hyötyä keskustan tapahtumista on omalle kaupalleni, kun Rakastunut Raumaan -tapahtumat ovat enimmäkseen Vanhassa Raumassa. Kannattaa katsoa laajemmin, sillä Rauman kaupallisen vetovoiman vahvistuminen hyödyttää kaikkia meitä, sanoo Haarala.

Hän pyörittää markettia Äijänsuon urheilukeskuksen naapurissa.

Uuden toimikunnan muut jäsenet valitaan myöhemmin.

– Rekrytointi on päällä. Tarkoitus on saada yrittäjiä ja kauppiaita mukaan laaja-alaisesti. Kaupungin kanssa jatkamme tiivistä yhteistyötä. Esimerkiksi Jouluraumassa olemme varmasti aktiivisesti mukana, lupaa Haarala.

Kesän ohjelmaan kuuluvat muun muassa iltatorit tiistaisin ja torstaisin sekä Vanhan Rauman kävelykatuajan avaava lastentapahtuma 1.7. ja kävelykatukauden päättävät illanistujaiset Kauppatorilla 7.8.

Eniten tapahtumia on Pitsiviikolla.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut