Kake ja Kimmo saapuivat Susivuoreen

Kaupunkilaisilla on mahdollisuus tutustua Marva Median toimintoihin ja mediatalon henkilökuntaan Susivuorella torstaina kello 12–18 järjestettävän avoimien ovien tapahtuman aikana.

Mediatalossa järjestetään puolen tunnin välein opastettu kierros, jonka aikana ihmisillä on mahdollisuus tutustua mediatalon tiloihin, toimintoihin ja henkilökuntaan. Lisäksi päivän aikana pääsee tutustumaan sanomalehtipainoon.

Mediatalon pihalla voi tutustua upouusiin automalleihin sekä ajankohtaiseen markiisi- ja sälekaihdinesittelyyn. Päivän aikana pääsee tutustumaan myös Matkapoikien kesän ja syksyn matkatarjontaan.

Avoimien ovien päivään tuulahduksen urheilumaailmasta tuovat Lukon uudet vahvistukset. Jonne Virtanen, Olavi Vauhkonen ja Henrik Forsberg kello 14 alkaen. Iltapäivä kolmelta lavalle nousee Rauman Naisvoimistelijoiden Florene-joukkuevoimisteluryhmä, joka esittelee kesän uimapukumuotia.

Perheen pienimmille tarjoaa viihdykettä taikuri Lauri Nordberg, joka taiteilee lapsille ilmapalloista muotoiltuja hahmoja kello 15.30 alkaen. Susivuoreen pääsee torstaina myös kaupunkijunalla. Kake liikennöi tasatunnein kello 12 alkaen Vanhan Raatihuoneen edustalta Susivuorelle.