Kaksi yöllistä tappelua, joista toista tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä – poliisilla kiireinen viikonloppu Vakka-Suomessa

U:gissa ja Laitilassa on tapahtunut niin pahoinpitelyitä kuin vaaratilanteita liikenteessäkin, selviää poliisin viikonlopputiedotteesta.

Kuvituskuva.

Poliisilla riitti Vakka-Suomen alueella viikonloppuna tehtävää. Uudessakaupungissa tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä ravintoloiden sulkemisajan jälkeen kaksi tappelua, vieläpä samalla kadulla eli Koulukadulla.

Toista tappelua edelsi miehen ja naisen välinen riita. Kaksi miestä tuli väliin, jolloin naisen kanssa riidellyt mies löi ensin toista miestä kasvoihin ja saman tien myös toista miestä, joka kaatui maahan.

Mies jatkoi pahoinpitelyä toisen miehen maatessa maassa. Poliisi ehti väliin ja otti pahoinpitelijän haltuun. Nyt poliisi tutkii tapausta törkeänä pahoinpitelynä.

Toisessa tappelussa kahden miehen riita oli eskaloitunut ravintolasta poistumisen jälkeen painiksi. Miehet olivat kaatuneet maahan, ja toinen loukkasi kasvonsa.

Kuski yritti ohittaa, päätyi pellolle

Laitilassa puolestaan Eurantiellä liikkeellä ollut kuljettaja ajautui autoineen ulos tieltä, poliisi kertoo samaisessa tiedotteessa.

Kahta autoa ohittamaan lähtenyt naiskuljettaja ei huomannut etummaisen auton olevan kääntymässä vasemmalle Matikantielle, vaan törmäsi tämän etukulmaan. Väistöyrityksen ja törmäyksen takia auto ajautui noin 50 metrin päähän pellolle.

Kukaan osallisista ei kuitenkaan loukkaantunut.

Kannabiskuski "igluautossa"

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä polisii taas pysäytti henkilöauton Uudessakaupungissa Autonrakentajantiellä. Syy pysäytykselle oli se, että ajoneuvon lasit olivat aivan jäässä ja huurteessa.

– Tuulilasin alareunassa oli vain pieni kaistale, josta näki vaivoin eteenpäin, poliisi kuvailee tiedotteessa.

Mieskuljettajalle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut