Kakut loppuivat kesken, nyt paistetaan vohveleita!

Mari Rantanen ja Aava Valkonen edustavat Kaffila Kainun tehokasta tiimiä. Kuvat: Esa Urhonen Kaffila Kainun ravintolapäivän teemana oli Italia. Misut ja misut... siis tiramisut! Popcorn-kakku toi Kaffila Kainun tarjontaan amerikkalaisia vivahteita. Kaffila Kainun emäntä Leea Valkonen ja auttamaan saapunut sisko Laura Valkonen-Jauramo nauttivat pop up -ravintolan pitämisestä. Marko Ranta nautti Kaffila Kainun antimista niin paljon, että kokeili jokaista ruokalistalla ollutta annosta.

Ravintolapäivä on tuonut herkullisia tuoksuja ja makuja keskelle sunnuntaista sadepäivää. Eurajoella jo kuudetta kertaa pop up -ravintolansa ovet avannut Leea Valkonen ilmoitti juuri, että Kaffila Kainun suositut kakut syötiin loppuun kesken päivän.

– Nyt ryhdytään tekemään vohvelitaikinaa, joten vohveleita ja pulled pork -pizzaa on tarjolla iltaviiteen asti, Valkonen hihkaisee.

Valkosen ravintolapäivän tiimi koostuu seitsemästä ahkerasta jäsenestä.

– Yhtään vähemmällä ei pärjäisi. Silloin kun tehdään, tehdään kunnolla, toteaa kahvilan emäntä tyytyväisenä.

Löydä lähin pop up -ravintolasi täältä.

Lue lisää Kaffila Kainun ravintolapäivän tunnelmista maanantain Länsi-Suomesta.