Kampuksen taideohjelmalla alkaa olla kiire – taide valmistuu samaan aikaan rakennuksen kanssa

Karin kampuksen ensimmäiset taiteilijat on valittu. Taideohjelmaan käytetään 300 000 euroa. Taiteilijat ja teokset valitsevan taidetyöryhmän jäsenet, taideasiantuntija Mollu Heino ja Rauman museo- ja kulttuurijohtaja katsastivat taiteen paikkoja tällä viikolla. Kuvataiteilija Paavo Paunun teos sijoitetaan kampuksen aulan toiseen kerrokseen ikkunoiden viereen.
Karin kampuksen ensimmäiset taiteilijat on valittu. Taideohjelmaan käytetään 300 000 euroa. Taiteilijat ja teokset valitsevan taidetyöryhmän jäsenet, taideasiantuntija Mollu Heino ja Rauman museo- ja kulttuurijohtaja katsastivat taiteen paikkoja tällä viikolla. Kuvataiteilija Paavo Paunun teos sijoitetaan kampuksen aulan toiseen kerrokseen ikkunoiden viereen. Kuva: Juha Sinisalo

Valmistuva Karin kampus on kunnioitusta herättävä rakennuskompleksi. Valtava liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus pitää sisällään lukuisia tiloja. Niihin museo- ja kulttuurijohtaja Risto Kuparin, arkkitehti Minna Linnalan ja taideasiantuntija Mollu Heinon muodostama taidetyöryhmä etsii tiloja myös taiteelle.