Kansa vaati ja sai lisää – neljä miljoonaa katselukertaa saanut porilainen some-hitti sai oman show'n

Luukkone sai nyt oman ohjelmansa. Kuva: Porin kaupunki

Porisuhdeneuvoja Luukkone nousi keväällä some-hitiksi. Porin kaupungin markkinoinnissa ei jääty kuitenkaan lepäämään laakereille, vaan pidetylle hahmolle kehitettiin nopeasti myös jatkoa. Alkuvuodesta toteutettu kampanjan ensimmäinen osa oli huikea menestys, ja videot saivat pelkästään kaupungin omissa kanavissa noin neljä miljoonaa katselukertaa.

Joonas Nordmanin näyttelemä Luukkonen sai nyt oman The Porisuhdeneuvoja Show'n. Ohjelman ensimmäinen osa on julkaistu Rakastu Poriin -nettisivulla.

– Kansa toivoi lisää ja siihen huutoon vastattiin. Ihan samalla linjalla ei haluttu jatkaa, vaan tuoda jotain uutta ajatusta mukaan kokonaisuuteen. Mikä sen luonnollisempi jatkumo some-hitille olisi kuin oma ohjelma, matkailu- ja markkinointiyksikön päällikkö Tiina Lehtonen kertoo Porin kaupungin tiedotteessa.

– Ensimmäisellä kaudella autettiin soittajia, joilla ei oikein ollut Porisuhdetta, joten nyt on luontevaa mennä eteenpäin ja antaa neuvoja siihen, mitkä ovat toimivan Porisuhteen tukipilarit. Ajatus Porisuhdeneuvojan omasta show’sta syntyi, kun mietin, miten tehdä Luukkosesta aktiivisempi sekä tuoda mukaan aivan uusi tulokulma, jatkaa hahmon luonut Joonas Nordman.

Nordmanin mukaan Porisuhdeneuvojan suosio perustuu paljolti siihen, että se poikkeaa täysin tavallisesta kuntamarkkinoinnista.

– Oli kyse sitten mainonnasta, tv-tuotannosta tai mistä tahansa, niin se, joka onnistuu muuttamaan pelin, hallitsee ilmatilaa pitkään. Tämä on ollut erityisen rakas projekti, koska minulla on Poriin vahvat siteet. Vaikka muutin kaupungista 15 vuotta sitten, olen edelleen porilainen, ja sellaiseksi minut muuallakin aina ensimmäiseksi mielletään. Suuri kiitos rohkeudesta Porin kaupungille sekä aivan erityisesti hahmon esikuvalle. Aino-Maija on Suomen kovin muija, kuittaa Nordman.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Porisuhdeneuvoja Luukkone räjäytti somen – markkinointiyksikön päällikkö tunnustaa: "Jännitti tosi paljon"

Nyt repäisi Pori! Porisuhdeneuvoja Luukkone villitsee somessa