Kansanedustajien nimikkoyrittäjät valittu: Raumalta mukana kaksi nimeä yrittäjäyhdistyksen hallituksesta

Yhden raumalaisedustajan nimikkoyrittäjä puolestaan on euralainen.

| Päivitetty

Satakunnan vaalipiirin kansanedustajille on valittu nimikkoyrittäjät, tiedottaa Rauman Yrittäjät.

Raumalaisyrittäjistä mukana ovat RS-Rakennuksen toimitusjohtaja, Rauman Yrittäjien hallituksen puheenjohtaja Antti Simula sekä Rauman Tilataksipalvelun yrittäjä, samaisen hallituksen varapuheenjohtaja Harri Pettersson.

Rauman kaupunginvaltuuston keskustaryhmässä vielä viime vaalikaudella istunut sekä keskustan listoilta vuonna 2011 eduskuntaan itsekin pyrkinyt Simula on keskustan euralaisedustajan Eeva Kallin nimikkoyrittäjä.

– Ei näihin hommiin osallistuta oma etu edellä, vaan minulle on tärkeää puhua kaikkien yrittäjien puolesta, toteaa Simula tiedotteessa.

Petterssonin kansanedustajapari taas on kokoomuksen Matias Marttinen.

– Hän on osoittanut erityistä kiinnostusta alueemme liikennettä ja liikenneverkkoa kohtaan. Haluan tuoda esille pienyrittäjän asioita sekä kuljetusalan tilannetta, Pettersson kertoo.

Raumalaiskansanedustaja Kristiina Salosen (sd.) nimikkoyrittäjä puolestaan tulee Eurasta. Hän on euralaisen kuntoutuskeskus Lehtocaren yrittäjä Merja Lehto.

– Tavoitteena olisi istua alas myös yhdessä kuuden hengen ryhmänä, Rauman seudun nimikkoyrittäjien ja kansanedustajien kesken, väläyttää Antti Simula tiedotteessa.

Nimikkoyrittäjäkonseptin aloitti Suomen Yrittäjät vuonna 2015. Tarkoitus on mahdollistaa tiedon kulku yrittäjän arjesta suoraan kansanedustajalle. Yhteydenpidon on tarkoitus kestää koko vaalikauden ajan.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut