Kappelinluhdan kaukolämpöverkon saneeraus valmistuu 2017

Rauman Energia tiedottaa, että edellisvuosien kokemusten perusteella alkuperäistä suunnitelmaa on muutettu niin, että vuodelle 2016 suunnitellut työt jaetaan kahdelle vuodelle. Näin voidaan vähentää muun muassa työmaaliikenteestä aiheutuvia haittoja.

Tänä vuonna saneerataan Kauristie, Siilivahe, Naalitien osuus Kauristien eteläpuolelta, Norppavahe, Hillerivahe, Minkkivahe ja Sopulivahe. Työt aloitetaan koulujen päättymisen jälkeen 6. kesäkuuta, jolloin tältä alueelta kytketään lämpö pois päältä.

Vuonna 2017 saneerataan Naalitie, Kauristien ja Hirvitien välinen osuus, Naalivahe, Rusakkovahe, Supivahe ja Hirvitie 28.

Kappelinluhdan kaavamääräyksiin sisältynyt lämpösopimus ei enää sido kiinteistönomistajia, joten lämmitystavan voi valita vapaasti. Alueella on 283 omakotitaloa ja 52 rivitaloa. Tähän mennessä kaikki jo saneerattujen alueiden asukkaat ovat liittyneet kaukolämpöön.

Kaikki alueen kiinteistönomistajat tavataan saneerauksen yhteydessä henkilökohtaisesti. Tapaamisessa selvitetään tarkemmin työn kulku ja sopimusasiat.

Kappelinluhdan asukkaat voivat ottaa myös itse yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse 02 880 0880 kaikissa epäselvissä tilanteissa, olipa kyseessä jo valmistunut tai vielä saneerausta odottava kohde.