Karin kampuksen taidehaku avattu: sisä- ja ulkotiloihin etsitään taidetta portfoliohaulla 24.1.-28.2.

Hakuun voivat osallistua Suomessa työskentelevät taiteilijat ja työryhmät, jotka toimivat alalla aktiivisesti ja ammattimaisesti.

| Päivitetty

Karin kampuksen taidehaku on avattu. Teoksia etsitään sekä sisälle että ulos.

Liikunta-, vapaa-aika- ja koulukeskus Karin kampukseen hankitaan taideteoksia avoimella portfoliohaulla 24.1.–28.2

Taidehanketta koordinoivan taideasiantuntija Marjo Heinon mukaan tavoitteena on löytää useita teoksia sisätiloihin sekä yksi teos pohjoisen sisäänkäynnin piha-alueelle. Taideohjelman teemaksi on valittu väylä.

– Teos- ja portfoliohaun avulla etsitään ensisijaisesti jo olemassa olevia teoksia. Taiteilijoita voidaan myös valita portfolion perusteella mahdollisesti järjestettävään toisen vaiheen kutsukilpailuun, Heino kertoo tiedotteella.

Hakuun voivat osallistua Suomessa työskentelevät taiteilijat ja työryhmät, jotka toimivat alalla aktiivisesti ja ammattimaisesti. Teosten valinnassa painotetaan taiteellista laatua ja sopivuutta kampuksen laaja-alaiseen toimintaan.

Kampuksen taidetyöryhmä tutustuu teoskuviin kevään aikana. Teosvalinnat julkistetaan suurelle yleisölle vuoden 2023 loppupuolella.

Lisätietoa taideohjelmasta, avoimesta teos- ja portfoliohausta sekä osallistumisohjeet löytyvät netistä . Taiteilijat voivat ilmoittautua mukaan täällä.

Karin kampus valmistuu vuoden 2023 aikana. Hankekokonaisuuteen kuuluvat uimahalli, Hj. Nortamon peruskoulu, musiikkiopisto, liikuntahalli, nuorison kokoontumistila, kansalaisopisto sekä siihen sisältyvät kuvataide- ja teatterikoulut.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut