Karin koulussa uusi koronatartunta, tällä kertaa ykkösluokkalaisella – altistuksia Raumalla useissa kohteissa

Oppilas on osallistunut opetukseen ja iltapäiväkerhotoimintaan oireettomana tartuttavuusaikana.

| Päivitetty

Karin koulua käyvällä ykkösluokkalaisella on todettu koronatartunta. Arkistokuva: Juha Sinisalo

Karin koulun 1A-luokan oppilas on osallistunut opetukseen ja iltapäiväkerhotoimintaan oireettomana koronaviruksen tartuttavuusaikana keskiviikkona 13. lokakuuta, kertoo Rauman kaupungin terveyspalvelut tiedotteessaan.

Terveyspalvelut sai tiedon oppilaan koronatartunnasta lauantaina 16.10.

Kolme muuta oppilasta ja yksi henkilökunnan jäsen on asetettu karanteeniin, ja lisäksi kaksi luokan opettajaa lähetetään koronatestiin.

Viime viikolla kerrottiin kahdesta eri korona-altistumisesta Karin koulussa. Ne koskivat 3B- ja 5A-luokkia. Nyt uutisoidun tartunnan ei epäillä olevan peräisin koulusta.

Asiasta on tiedotettu kyseisen luokan ja iltapäiväkerholaisten huoltajia, koulun henkilökuntaa ja oppilaita. Heitä kehotetaan tarkkailemaan mahdollisten oireiden ilmaantumista.

Mahdollisia altistuksia useissa kohteissa

Maanantaina kaupunki tiedotti myös useista mahdollisista altistuksista koronavirukselle Raumalla aikavälillä 8.–12. lokakuuta.

Kuuskajaskarissa on voinut altistua laitesukeltajien talkoissa 8.–10.10. välisenä aikana. Yökerho Dominossa on voinut altistua lauantaina 9.10. klo 22.00–01.00, kuntosali Training Housessa maanantaina 11.10. klo 21.30–22.30 ja Ravintola Savilassa tiistaina 12.10. klo 13.00–13.45.

Näiden lisäksi Rauman terveyspalvelut sai perjantaina 15.10. tiedon koronatartunnasta Hoitokoti Linnanneidon työntekijällä. Altistuneita ovat 3 asukasta ja 8 hoitohenkilökuntaan kuuluvaa.

Samalla kaupunki muistuttaa, että viimeisen kuukauden ajalta todetut mahdolliset altistumistilanteet on koottu sivulle www.rauma.fi/altistumiset.

Juttua ja otsikkoa päivitetty 18.10. kello 15.23: Lisätty tieto Hoitokoti Linnanneidon tartunnasta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut