Karin koulussa voidaan nyt nostaa discopallo korkeuksiin

Kun Karin koulun oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Malin Westberg on todennut kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi, sihteeriä tuuraava varapuheenjohtaja Siiri Heikkilä voi kirjata pöytäkirjaan aloitusajaksi aamukymmenen, ja hallituksen kokous saa alkaa. Tällä kertaa esityslistalla on esimerkiksi se, kuka oppilaista nimetään kaupungin lastenparlamentin varajäseneksi.

Kuudesluokkalaisilta puheenjohtajilta kokouskäytännöt sujuvat jo rutiinilla, sillä he ovat johtaneet oppilaskunnan hallitusta viime syksystä alkaen. Oppilaskunnan hallituksessa toimiminen on heistä ennen kaikkea hauskaa.

Yksi hallitustaipaleen kohokohdista koitti ennen joulua, kun oppilaskunnan hallitus pääsi äänestämään, mihin koulu käyttää opetus- ja kulttuuriministeriön Rauman kaupungille ja kaupungin edelleen oppilaskunnille myöntämän toimintakulttuurin kehittämisrahan.

Karin koulussa oppilaiden tarpeita lähdettiin kartoittamaan niin, että oppilaskunnan jäsenet tiedustelivat omissa luokissaan, mitä kouluun tarvittaisiin. Malin ja Siiri kertovat, että jumppapallot, discopallo, värivalosarja ja spotit nousivat nopeasti ehdotuksista ylitse muiden.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.