Kasitie saattaa olla kokonaan katki myöhään perjantai-iltana – Jo päivällä tapahtunut onnettomuus jumittaa liikennettä

Puoliperävaunuyhdistelmä ajautui ojaan Laitilan Turuntiellä perjantaina puolen päivän aikaan. Ajoneuvo nostetaan ojasta myöhään perjantai-iltana.

| Päivitetty

Raskaan ajoneuvon nostotyöt vaikuttavat valtatie 8:n liikenteeseen perjantai-iltana Laitilassa. Lounais-Suomen poliisi kertoo, että ojaan ajanut puoliperävaunuyhdistelmä puretaan lastistaan ja nostetaan ojasta todennäköisesti perjantaina iltayöllä.

Ajoneuvoyhdistelmä ajautui ojaan kasitiellä Laitilassa Koverintien risteyksen kohdalla perjantaina puolen päivän aikaan.

Poliisin mukaan nostotyö katkaisee kasitien liikenteen todennäköisesti kokonaan. Siksi työ ajoitetaan iltayöhön, jolloin liikenne on todennäköisesti vähäistä.

Poliisin mukaan kiertotiemahdollisuudet ovat valitettavan rajallisia. 

Laitilasta Turun suuntaan matkustavat voivat valita Uudenkaupungin ja Kustavintien suunnan. Etelän suunnasta Laitilaan suuntaava liikenne voi niin ikään ajaa Kustavintien ja Uudenkaupungin kautta, mutta kiertotie tulisi valita jo Raisiossa saakka.

Paikan ohi saattaa päästä pienempiä teitä, mutta lumentulon ja kyseisten teiden matalampien hoitoluokitusten vuoksi pienempien teiden kunnosta, kestävyydestä ja auraustilanteesta ei voida mennä takuuseen.

Poliisi on paikalla huolehtimassa liikenteen ohjauksesta nostotyön ajan.

Päivällä tapahtuneessa ulosajossa ei syntynyt henkilövahinkoja. Ojaan päätyneestä ajonevosta on valunut maastoon dieselöljyä. Varsinais-Suomen pelastuslaitos on suorittanut paikalla vahingontorjuntaa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut