Kasitien käyttäjä, varaudu loppuviikolla viivästyksiin

Liikkuminen Rauman liittymien kohdalla valtatie 8:lla vaikeutuu keskiviikon ja torstain ajaksi päällystystöiden vuoksi. Varsinais-Suomen ELY-keskuksen mukaan autoilijoiden on varauduttava noin 15 minuutin viivästyksiin tieosuudella. Uuden päällysteen saavat Rauman pohjoinen risteyssilta ja Kairakadun risteyssilta sekä vt 12 ja vt 8:n pohjoiset rampit.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja liikennettä ohjataan. Toinen päällystettävistä rampeista suljetaan päällystystöiden ajaksi, jolloin liikenne ohjataan Rauman eteläisen eritasoliittymän kautta. Tämä hidastaa matkantekoa muutaman minuutin ajan. Myös linja-autoliikenne hidastuu tietöiden aikana.

Tietyöt hidastavat tien käyttämistä molempina päivinä kello 9-20 välisenä aikana. Työt kuitenkin tauotetaan pahimpien iltapäiväruuhkien ajaksi klo 15-17.

Päällystystyöt alkavaat keskiviikkona risteyssiltojen päällysteen jyrsinnällä ja uuden päällysteen laskemisella. Jos työt saadaan ajoissa valmiiksi, siirrytään ramppien jyrsintöihin ja päällystämiseen jo keskiviikkona, muussa tapauksessa vasta torstaina. Myös ramppitöiden aikana liikenne ohjataan Rauman eteläisen eritasoliittymän kautta.

ELY-keskuksesta varoitetaan, että mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä töitä ei voi tehdä rankassa sateessa. Sekä keskiviikolle että torstaille on ennustettu sateiden mahdollisuutta.