Kasitien puolesta kerätään adressia - somekampanja lupaa mieleenpainuvia tempauksia

Kasitien kehittämisen puolesta kerätään kansalaisadressia. Tavoitteena on Turku-Pori -välin nelikaistaistaminen vuoteen 2030 mennessä.

Kampanjan moottoreina toimivat Rauman ja Porin nuorkauppakamarit.

- Olemme pistäneet pystyyn tavan kansalaista puhuttelevan somekampanjan #kasineli, jonka puitteissa tullaan näkemään erittäin mieleenpainuvia tempauksia kevään mittaan. Vaikuttaminen asioihin voi olla samalla hauskaa ja totista totta, kertoo projektia vetävä Tiina Hämäläinen Rauman nuorkauppakamarista.

Taustatukena on virallisempi vaikuttamisryhmä, VT8-valtuuskunta, johon kuuluvat yhteysvälin kunnat, maakunnat, satamat ja kauppakamarit.

- Lounais-Suomen elinkeinoelämällä menee nyt ennätyksellisen lujaa. Tarvitsemme sujuvan, turvallisen ja modernin pääväylän Turusta Poriin, jotta hyvä draivi ei pääse hyytymään saavutettavuuden tai logististen haasteiden takia. Toimitusketjut, satamaverkosto, tulevaisuuden liikennemuodot sekä työssäkäynti- ja palveluliikenne - kasitiehen panostamiselle on monia perusteluita, sanoo valtuuskunnan toimintaa koordinoiva Rauman kauppakamarin toimitusjohtaja Riikka Piispa.

Adressi luovutetaan maanantaina 8.4. - päivämäärä sopii teemaan erinomaisesti. Eikä sattumalta.

https://www.facebook.com/kasineli/