Katkoksia kaupungin ja terveyskeskuksen puhelinliikenteessä

Rauman kaupungin vaihteen sekä sosiaali- ja terveysviraston vaihteen numerot eivät väliaikaisesti toimi tämän viikon torstaista 27.9. kello 17:00 perjantaihin kello 07:00 välisenä aikana. Katkokset johtuvat siitä, että Rauman kaupunki uudistaa kaupungintalon ja terveyskeskuksen puhelinvaihteet. 

Äkillisissä ja vakavissa sairastapauksissa sekä kiireellistä ensiapua vaativissa tilanteissa voi soittaa yleiseen hätänumeroon 112. Päivystyshoitoa tai sairaanhoidollista neuvontaa tarvitsevat voivat soittaa päivystyksen numeroon 02 835 2670.

Puhelinvaihdeuudistuksen jälkeen kaupungin 834 11 ja terveyskeskus-aluesairaalan 835 11 –vaihteet toimivat entiseen tapaan.

Puhelinvaihteen uudistuksesta aiheutuu myös pysyviä muutoksia Sosiaali- ja terveysviraston puhelinnumeroihin. Numeromuutokset voi tarkistaa torstaista 27.9. kello 17 alkaen sosiaali- ja terveysviraston kotisivuilta osoitteesta: www.rauma.fi/sosiaali-ja terveyspalvelut/default.htm. Kaupunki tiedottaa numeromuutoksista laajemmin syksyn aikana.

Kaupungin puhelinvaihdeuudistuksella parannetaan asiakaspalvelua ja kaupungin työntekijöiden tavoitettavuutta. Uusi vaihde mahdollistaa myös esimerkiksi asiakaspalvelujärjestelmien käyttöönoton.