Katso video ja kuvat Southamptonista: laulu raikasi, kun Tapio Lehtisen venekunnan matka maailman ympäri alkoi – mukana myös raumalainen Mauri De Meulder

Ocean Globe Race 2023 starttasi sunnuntaina. Kuvat ja videot näyttävät, miten suomalaismiehistö saateltiin matkaan Southamptonissa.

| Päivitetty

Sunnuntaina se vihdoin alkoi: Tapio Lehtisen ja hänen suomalaisen miehistönsä matka maailman ympäri. Kuten aiemmin kerroimme, Lehtinen ja hänen miehistönsä odottivat starttia malttamattomina jo lauantai-iltana. Kuuluupa miehistöön myös raumalainen Mauri De Meulder.

Maailmanympäripurjehdus Ocean Globe Race 2023 starttaa tänään Southamptonista – Tapio Lehtinen ja raumalainen myrskypoika odottavat lähtöä malttamattomina

Jules Vernen hengessä matkaa ei kuitenkaan ole tarkoitus taittaa 80 päivässä. Ocean Globe Race 2023 -kilpailu päättyy nimittäin "vasta" huhtikuussa 2024.

Swan 55 Galiana WithSecure -veneen matka kulkee kilpailussa Kap Hornin, Uuden-Seelannin ja Kapkaupungin kautta.

Länsi-Suomi sai haltuunsa Mauri De Meulderin läheisiin kuuluvan Hannele Kolsion ottamia kuvia ja videoita Southamptonin satamasta lähdön hetkeltä. Voit katsoa ne alta.

Korjattu 10.48: Korjattu toisiksi viimeisen kuvan kuvateksti. Korjattu myös Mauri De Meulderin sukunimen kirjoitusasu kauttaaltaan koko jutussa (De Meulder eikä de Meulder, kuten alun perin virheellisesti kirjoitettiin).

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut