Katu- ja vesihuoltourakka sulkee maanantaista alkaen Luoteisväylän Karjalankadun ja Valtakadun välillä – luvassa mittavia muutoksia liikennejärjestelyihin

Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Länsirannan katu- ja vesihuoltourakka etenee Rauman kaupungin tiedotteen mukaan ensi viikolla Luoteisväylälle, jossa tehdään vesijohdon liitostöitä sekä sähkö- ja viestiverkkoon ja liikennevaloihin liittyviä suojaputkitustöitä.

Luoteisväylä suljetaan välillä Karjalankatu–Valtakatu maanantaista 7. joulukuuta alkaen. Kaivutyöt valmistuvat jouluun mennessä.

Luoteisväylän kaivutöiden vuoksi alueella tehdään mittavia liikennejärjestelyjä. Karjalankadulta ja Valtakadulta on kääntyminen kielletty Luoteisväylälle kaivutyön aikana. Tarvonsaarenpuiston kiinteistöihin pääsee kulkemaan Välikadun suunnasta Tehtaankatua pitkin.

Kevytliikenne on sallittu suljetuilla katuosuuksilla varovaisuutta ja liikennesääntöjä noudattaen. Kevyen liikenteen reitit opastetaan erikseen työmaa-alueella.

Ajurinkadun kiinteistöihin kuljetaan edelleen väliaikaisen järjestelyn mukaisesti Nortamonkadun nykyisen pysäköintialueen liittymän kautta.

Rakentamisalueen liikennejärjestelyt muuttuvat työn edetessä.

Pipanpolun sadevesiviemärin rakentamistyöt alkavat lähipäivinä. Kaivutyön aikana Pipanpolun kevyen liikenteen väylä on osittain pois käytöstä.

Päivitetty 7.12. klo 10.33. Juttuun on lisätty kuva.