Kaukolämpötyöt alkavat Isoniitulla

Kappelinluhdan matalalämpöjärjestelmän saneeraus alkaa maanantaina 3. kesäkuuta Isoniitulta Tavinkadun eteläpäästä. Työ etenee katu kerrallaan. Alueen jokaiseen kaukolämpökiinteistöön tuodaan uudet putket ja asennetaan lämmönvaihtimet. Lämpimän käyttöveden tulo jatkuu normaaliin tapaan. Kytkentävaiheessa käyttöveden jakeluun tulee pieniä katkoksia, ja niistä tiedotetaan kiinteistökohtaisesti. 

Alueella tulee liikkumaan kaivinkoneita, työkoneita sekä useita työryhmiä. Kadut ovat alueella ahtaat, joten asukkailta toivotaan kärsivällisyyttä liikennejärjestelyjen suhteen. Autoille osoitetaan paikkoja kadun varrelle ja kulku kiinteistöihin pyritään järjestämään siltojen avulla. 

Kaukolämpötöiden yhteydessä Rauman Energia tuo jokaisen asiakkaan tekniseen tilaan valokuitukaapelin. Kaapelia ei oteta tässä vaiheessa käyttöön, mutta tulevaisuudessa sitä voidaan hyödyntää sähköverkon tai kaukolämmön valvonnassa tai mittaustiedon keruussa. Valokaapeli mahdollistaa myöhemmin myös nopean laajakaistayhteyden.