Kauppakamarin kansainvälistymispalkinto Eurajoen Romulle – "Kasvanut globaaliksi vastuullisen kiertotalouden bisnekseksi"

Kansainvälistymispalkinnolle on vahvat perustelut, sillä noin 47 miljoonan euron liikevaihdosta melkein puolet on vientiä. Yritys tekee hyvää tulosta ja investoi varmistaakseen asemansa kasvavilla markkinoilla.

| Päivitetty

Rauman kauppakamarin kansainvälistymispalkinto jaettiin tänään yhdeksännen kerran. Valinta osui metallia kierrättävään Eurajoen Romuun.

- Yrityksen toiminta on kasvanut aidosti globaaliksi vastuullisen kiertotalouden bisnekseksi, perusteli Rauman kauppakamarin kansainvälistymisvaliokunnan puheenjohtaja Sini Gahmberg.

Tänä vuonna palkintoraati halusi korostaa yrityksen kansainvälisyyden kasvua ja kansainvälistymispotentiaalia, ennakkoluulotonta toiminnan laajentamista globaaliksi bisnekseksi sekä määrätietoista vientitoiminnan kehittämista ja uusien markkina-alueiden etsimistä.

- Eurajoen Romu on onnistunut kaikilla näillä osa-alueilla, sanoo Gahmberg.

Kansainvälistymispalkinnolle on vahvat perustelut, sillä noin 47 miljoonan euron liikevaihdosta noin 80 prosenttia on vientiä. Yritys tekee hyvää tulosta ja investoi varmistaakseen asemansa kasvavilla markkinoilla.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut