Kauppakeskuksen rakentaminen siirtyy myöhemmäksi - Tarvontoria ruvetaan kuitenkin purkamaan suvella

Rauman kaupunki jatkaa kunnallistekniikan töitä tulevan kauppakeskuksen ympärillä. Urakoita riittää ensi vuoden lopulle saakka.

| Päivitetty

Rauman kaupunki tiedottaa, että kauppakeskuksen rakentamisen aloitukselle on otettu aikalisä. Syyksi kerrotaan koronakriisi.

− Kauppakeskuksen tilojen vuokraus eteni suunnitellusti, mutta koronaepidemia on rajoittanut useiden toimijoiden päätöksentekoa, mistä syystä hankkeen aloituspäätöstä on siirretty rakennustöiden osalta. Rakennustöiden aloitusvalmiutta kuitenkin edistetään käynnistämällä purkutyöt kesän aikana, Kiinteistö Oy Tarvontorin hallituksen puheenjohtaja ja Ganal Kehityksen toimitusjohtaja Jari Pölönen toteaa tiedotteessa.

Rauman kaupunki jatkaa kunnallistekniikan töitä tulevan kauppakeskuksen ympärillä. Urakoita riittää ensi vuoden lopulle saakka.

− Tulossa on pitkään aikaan isoin muutos keskustan katujärjestelyihin, kun rakennetaan aivan uudet Kotolankatu ja Ajurinkatu sekä Välikatu muuttuu Tehtaankadun jatkeeksi, kaupungin kunnallistekniikan johtaja Jaakko Aerila sanoo.

Uusi kauppakeskus sai pitkän väännön jälkeen rakennusluvan helmikuussa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut