Kaupunkilaiset ja yhteisöt mukaan Pitsikaupungin joulun suunnitteluun: toukokuussa kolme ideapajaa

Ideapajoista kaksi on lähimuotoisia ja yksi toteutetaan etäyhteydellä. Tarkoitus on löytää myös toteuttajia kaupunkilaisten ideoille.

Rauman kaupunki kutsuu yhdistykset, yritykset, paikalliset toimijat ja kaupunkilaiset suunnittelemaan yhdessä Pitsikaupungin joulua ideapajoihin.

Kolme samansisältöistä tapahtumaa järjestetään toukokuussa. Kaksi ensimmäistä pidetään samana päivänä, torstaina 5. toukokuuta klo 8 ja klo 17.30 Vanhan Rauman Tammelassa osoitteessa Eteläpitkäkatu 17.

Kolmas ideapaja taas toteutetaan tiistaina 10.5. klo 17.30 Teams-etäyhteydellä. Tilaisuuksiin tulee ilmoittautua etukäteen sähköisellä lomakkeella.

Kaupungin tiedotteen mukaan pajoissa käydään läpi, miten jokainen voi omassa toiminnassaan, tuotteissaan ja markkinoinnissaan hyödyntää Pitsikaupungin joulua.

– Samalla tutustutaan joulun kohderyhmiin, aikatauluun ja visuaaliseen ilmeeseen. Ideapajoissa paneudutaan myös siihen, miksi kannattaa olla mukana rakentamassa Pitsikaupungin joulua, museo- ja kulttuurijohtaja Risto Kupari kertoo.

Lisäksi etsitään yhteistyötahoja, jotka haluaisivat toteuttaa jouluista ohjelmaa. Tilaisuuksissa esitellään muun muassa kaupunkilaisten esittämiä ideoita, jotka kaipaavat vielä toteuttajia.

– Pitsikaupungin joulua rakennetaan kuten Pitsiviikkoa. Kaupunki koordinoi ja markkinoi, mutta kaikki kutsutaan mukaan tuottamaan ja nauttimaan joulusta, Kupari lisää.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut