Kausi-influenssarokotukset alkavat Raumalla marraskuussa

Rauman terveyspalvelut aloittaa kausi-influenssarokotukset marraskuussa. Aikataulusta tiedotetaan loka-marraskuun vaihteessa tarkemmin.

Rokotukset järjestetään T0-osastolla Steniuksenkadulla ilman ajanvarausta. Influenssarokote voidaan antaa myös muun vastaanottokäynnin yhteydessä.

Henkilöt, jotka eivät voi terveydentilansa vuoksi osallistua T0-osaston influenssarokotuspäiviin, voivat varata ajan keskitetystä ajanvarauksesta, numerosta 02 8352400.

Keskitetty ajanvaraus on avoinna maanantaista torstaihin kello 7.30–16 sekä perjantaisin ja aattopäivinä kello 7.30–15.

Influenssarokotteen saavat maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joille rokotuksesta on merkittävää hyötyä.

Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja: sairauden tai hoidon vuoksi riskiryhmiin kuuluvat, raskaana olevat, kaikki 65 vuotta täyttäneet, alle 7-vuotiaat lapset, varusmiespalveluksensa aloittavat miehet ja naiset, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö ja vakavalle influenssalle erityisen alttiiden lähipiiri.

Henkilöt, jotka eivät ole oikeutettuja maksuttomaan influenssarokotukseen, voivat halutessaan tiedustella rokotusta apteekeista, työterveyshuollosta tai yksityisiltä terveysasemilta.

Eurajoella voi varata aikoja

Influenssarokotteiden varaaminen on alkanut myös Eurajoella, josta aikoja voi varata samasta numerosta kuin koronarokotusaikojakin.

Puhelimitse varaus tapahtuu numerosta 02 6773930 arkisin kello 8–10.